Magia Comedy arriba al Teatre Tarragona

El dissabte 8 de desembre a les 21h el Teatre Tarragona presenta l’espectacle Magia Comedy amb Gerard Borrell.

  • Un show que combina humor, comèdia, sorpresa i il·lusionisme que tal com ha explicat la consellera de Cultura, Begoña Floria, “amb un protagonista que té una llarga trajectòria en la màgia i la comèdia i que inicia la gira a Tarragona després d’un any en cartell a Barcelona”.

El Mag Gerard Borrell  és membre del concurs Pura Magia de TVE i es dedica a la màgia des dels 14 anys, acumula una consolidada trajectòria amb una quinzena d’obres de teatre i espectacles de màgia. “Tarragona és la primera ciutat de la gira que començo i estrenaré en exclusiva un nou número que no he fet fins ara en cap de les representacions” ha assegurat el Mag.

Les entrades es poden adquirir a través del web teatres.tarragona.cato a les taquilles del Teatre Tarragona. L’horari és dimecres d’11 a 13 h, dijous i divendres d’11 a 13 h i de 17 a 19 h. Pel que fa als descomptes, recordar que a partir d’aquesta temporada s’han posat en marxa el descompte jove, que suposa una reducció del 50% del preu de l’entrada per a menors de 25 anys, i el last minute teatre, que permet comprar entrades a 10 € a les taquilles durant els 30 minuts abans de comprar l’espectacle. La resta de descomptes poden consultar-se a través d’aquest l’enllaç.