L’URV Summer lab porta tallers científics a 140 nenes i nens de 1r a 3r d’ESO

Aquesta nova iniciativa comença dilluns amb el torn de la primera setmana i amb cinc tallers en paral·lel que es faran al campus Sescelades

Uns 80 joves de 1r a 4t d’ESO començaran aquest dilluns els tallers científics que s’ofereixen al campus Sescelades en el nou programa científic URV Summer Lab. Es tracta d’una activitat d’estiu on els joves podran tenir un primer contacte amb el món universitari alhora que s’endinsen en els coneixements i disciplines científiques. Tot amb un component lúdic que afavoreix l’aprenentatge i desenvolupa les capacitats personals i vocacionals. Es treballaran cinc tallers per setmana, cada dia d’un àmbit diferent, per tenir un coneixement global dels diferents ensenyaments.

L’URV Summer Lab es durà a terme del 2 al 27 de juliol, dividit en quatre setmanes en horari de 9h a 13:30h i els tallers es faran al campus Sescelades. Els alumnes s’han apuntat per setmanes. El primer torn el formen 80 joves que es divideixen en cinc grups que cada dia participaran d’un taller diferent. És a dir, cada dia s’organitzen cinc tallers en paral·lel i els alumnes s’aniran canviant cada dia per provar les diferents disciplines.