Lluís Carreras serà l’entrenador del Nàstic les dues properes temporades

El tècnic català ha estat el triat per la direcció esportiva per comandar el projecte de la consolidació de l´equip a la segona divisió.

Tarragona Radio.- Carreras de 45 anys, va tenir una llarga i dilatada trajectòria com a futbolista i com ha entrenador la millor etapa ha estat al Sabadell al que va pujar de 2ªB a 2ªA on va fer una gran temporada. També ha entrenat ja amb menys sort al Mallorca i al Real Zaragoza.

Arribarà a Tarragona acompanyat de Sergio Dorado que serà el seu segon i en principi comptarà amb bona part del «staff» amb Jordi Abella, Manolo Oliva i Manolo Martínez, no així amb Xisco Muñoz que podria passar a fer altres tasques ja que encara li queda un any de contracte.

El director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, ha explicat en una entrevista al Matí de Tarragona Ràdio que en les properes hores es podria tancar l´acord amb Carreras que assegura compleix el perfil d´entrenador que volen. Fàbregas, ha confirmat que signarà per dues temporades sempre que es compleixin els objectius.

Com ja avançava ahir Tarragona Ràdio, la opció Carrera es la triada per un projecte esportiu, que ha de passar segons Fàbregas per consolidar-se a la categoria. A partir d´aquí cal anar creixent, buscar a curt termini jugar el play-off d´ascens i al mig termini l´ascens a la primera divisió.