Es liciten les obres de l’escola de l’Arrabassada per 5,6 MEUR

Porta deu anys en barracons reclamant un nou edifici, que arribarà el 2019.

Tarragona Radio.- Les obres del nou centre s’adjudicaran a finals d’any, amb un termini d’execució de 22 mesos. L’escola es construirà als terrenys ubicats entre el carrer Mercè Rodoreda i el camí de l’Ermita de la Salut.

Pel que fa al projecte, el parvulari serà d’una sola planta, amb aules connectades per un ampli passadís. El centre de primària tindrà tres plantes i les aules disposades asimètricament al llarg d’un passadís. S’han previst dos nuclis de comunicacions verticals, un d’ells amb ascensor. D’altra banda, el gimnàs serà un element independent.
Fins que no es construeixi el nou edifici, el consistori equiparà la zona dels barracons amb aire condicionat perquè, com a mínim, s’hi hauran de passar un estiu més. La tinent d’alcalde i portaveu, Begoña Floria, ha dit a Tarragona Ràdio que és una actuació molt esperada. Recorda que encara hi ha pendents altres projectes com la nova escola Ponent.

Educació infantil disposarà d’una aula infantil, lavabos, aula de psicomotricitat, tutoria, magatzem i lavabos pels mestres.

Per educació primària hi haurà una aula principal, una de desdoblament, reforç, una altra d’informàtica i una complementària. A més, disposarà de biblioteca, magatzem i lavabos. També hi haurà menjador, cuina i lavabos i pistes esportives.
L’accés principal se situarà al carrer Mercè Rodoreda i l’entrada als diferents edificis es farà a través d’una rampa.