Mario Cortés, exgerent de l’EMT, es defensa de les acusacions

L’exgerent de l’EMT de Tarragona defensa que totes les despeses de la targeta de crèdit de l’empresa estan justificades

Mario Cortés assegura que la comptabilitat de l’empresa ha estat auditada i aprovada pel Consell d’Administració “amb normalitat”
Redacció .- L’exgerent de l’Empresa Municipal de Transports (EMT), Mario Cortés, s’ha defensat aquest dijous, en un comunicat, de les acusacions d’utilitzar una targeta de crèdit d’empresa de forma abusiva, una sospita que el grup municipal de Ciutadans ha posat en coneixement de la fiscalia. Cortés ha assegurat que “estan justificats” i pagats en el marc de l’activitat de l’empresa “tots els diners” de la targeta de crèdit –també els més de 60.000 euros que consten en pagaments d’hotels, viatges, restaurants, compres i multes, entre d’altres-. L’exgerent de l’EMT ha apuntat que els pagaments consten a la comptabilitat de la companyia, que ha estat auditada i aprovada en Consell d’Administració “amb normalitat”.
L’exgerent de l’EMT, Mario Cortés, ha assegurat que, “des de la seva perspectiva”, no ha fet “cap mal ús” de les despeses que s’imputen a la targeta de crèdit de l’empresa. “Com a servidor públic, estic a disposició de la justícia per donar totes les explicacions i és davant la justícia, quan m’ho requereixin, que defensaré la meva gestió i exerciré les accions necessàries per defensar la meva honorabilitat”, ha dit Cortés.