L’Espai Jove La Palmera tindrà un punt d’informació sobre salut durant el concert de divendres

L’Espai Jove La Palmera tindrà un punt d’informació sobre salut durant el concert de divendres

Aquest divendres, en el marc dels concerts de Roger Benet i Showarma i els Falafels que tindran lloc a les 22 hores a l’Espai Jove La Palmera, hi haurà com a novetat un punt d’informació sobre salut i consum responsable en el qual els nois i noies podran fer consultes.

L’entitat H2O, amb una llarga trajectòria treballant temes relacionats amb la salut en el territori, serà la que dinamitzarà aquest espai informatiu, difonent i fent arribar la informació a totes les persones interessades que assisteixin als concerts.

D’aquesta manera, es complementa un espai de concerts i d’oci nocturn amb informació associada als consums i a la salut juvenil: alimentació, drogues, consum responsable i  sexualitat, entre d’altres, seran els temes sobre els quals els i les assistents a l’espai es podran informar.

Aquesta és la primera de les dues intervencions previstes en el marc del Festival Sota La Palmera, que es faran al llarg del mes de juliol. La segona serà el dia 28, coincidint amb l’actuació del grup Émbolo i la cantant Bad Gyal.