L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa inicia el curs amb més oferta de formació

El període de matrícula comença el dia 6 de setembre i les primeres activitats culturals obertes a tothom arrenquen el dia 1 amb la Cuita de rakú a la vora del riu

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa es prepara per un nou inici de curs amb una oferta àmplia i diversa adreçada a tothom que vulgui accedir a un ensenyament especialitzat, innovador i personalitzat. En total, s’ofereixen 27 cursos trimestrals i monogràfics que es començaran a impartir el dia 19 de setembre. Aquest curs 2017-2018, l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa innova i incrementa l’oferta educativa i artística amb més cursos d’arts plàstiques, arts visuals, arts digitals, teoria de l’art, formació educativa, multidisciplinària i la proposta de recursos i desenvolupament de projectes adreçats a professionals.

Entre els dies 6 i 18 de setembre podrà formalitzar-se la matrícula dels cursos, tret dels de curta durada que mantindran oberta la matrícula fins al dia abans de l’inici de l’activitat formativa.

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa ofereix classes especialitzades dirigides per professionals, equipament adequat i activitats complementàries. A més, posa a disposició de l’alumnat un programa específic adreçat a tots els públics i per a docents interessats en l’educació visual i plàstica.