L’associació Amigos MIRA, nou membre de la Coordinadora d’Entitats de Tarragona

La Coordinadora d’Entitats de Tarragona (CET) continua creixent i ja s’aproxima al centenar de membres adherits

Fundació Mare Terra.- La darrera incorporació ha estat la de l’associació Amigos MIRA, que compta amb desenes de membres a Tarragona i milers a nivell estatal. Fa uns dies, les responsables d’Amigos MIRA al Camp de Tarragona van visitar la seu de la Coordinadora i van signar els documents oficialitzant la seva entrada a l’ens.

Amigos MIRA és una entitats sense ànim de lucre que treballa a vint-i-set ciutats espanyoles i suma més de 1.200 voluntaris. És una associació solidària que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones més desfavorides. Durant el 2016, Amigos MIRA va recollir més de 20 tones d’aliments i va ajudar més de 6.000 persones. Per altra banda, l’entitat segueix i promou el miraisme, un “model de conducta humana, social i política que té com a punt de partida l’interior de l’ésser”.

El president de la CET, Ángel Juárez, va mostrar la seva satisfacció per la darrera incorporació i va explicar que ja han parlat amb Amigos MIRA per treballar en projectes conjunts.