‘Las actrices siempre mienten’ guanya el Premi Públic Young Fitt 2017

La companyia «El pollo campero, comida para llevar», va ser la millor valorada pel públic que va assistir a les 6 representacions del Young Fitt.

El premi, està dotat amb 3.000 euros i ha sigut la novetat de la quarta edició del Festival Internacional de Teatre de Tarragona, per tal d’impulsar aquelles companyies emergents, de diverses nacionalitats, que treballen amb nous llenguatges escènics i que han mostrat les seves propostes al festival.

El Premi Young Fitt també té la voluntat d’involucrar el públic activament, tant en la representació de les obres com en la seva valoració. Durant tres dies el Teatre Metropol ha esdevingut un centre d’activitat teatral i un punt de trobada per companyies d’Hongria, Àustria, Itàlia, Barcelona, Madrid i França i programadors de festivals d’arts escèniques.

El Fitt 2017 continua aquest cap de setmana amb espectacles de teatre i música: la premiada Fuenteovejuna, el concert del grup Blaumut, la companyia valenciana El Pont Flotant, que presentarà El fill que vull tindre, un projecte de creació col·lectiva. L’espectacle de cloenda, Be God is, que combina música, humor i teatre gestual, canvia d’ubicació i es realitzarà finalment diumenge al Teatre Metropol.