L’alcaldable d’ERC Pau Ricomà presenta la seva visió estratègica de Tarragona

El cap de l’oposició pronunciarà la conferència ‘Tarragona. Canviar per prosperar’ el proper 16 de maig al Col·legi de l’Advocacia i de Farmacèutics

 L’alcaldable d’ERC a l’Ajuntament de Tarragona Pau Ricomà presentarà les línies estratègiques del seu partit el proper 16 de maig. Sota el títol ‘Tarragona. Canviar per prosperar’ el líder dels republicans abordarà la visió estratègica d’ERC per assolir el canvi que necessita la ciutat. ‘Tarragona té els recursos suficients per convertir-se en una ciutat pròspera. La ciutat necessita un canvi de rumb basat en els valors republicans i les estratègies compartides’, afirma Pau Ricomà.

El cap de l’oposició a l’Ajuntament de Tarragona pronunciarà la conferència de ciutat en qualitat d’alcaldable d’ERC, després d’haver estat ratificat recentment per l’assemblea local del partit. ‘Em presento amb la il·lusió de liderar el canvi que reclama la societat tarragonina i que ens permetrà assolir la Tarragona que mereixem’.

La conferència ‘Tarragona. Canviar per prosperar’ se celebrarà el proper dimecres 16 de maig a les 20.00h a la sala d’actes del Col·legi de l’Advocacia i de Farmacèutics de Tarragona. L’acte comptarà amb la presència de Pere Aragonès, president adjunt d’ERC, i de diferents càrrecs territorials del partit. La presentació de la conferència anirà a càrrec de la Doctora Joana Saragossa, professora i investigadora de la URV que va ocupar el càrrec de vicerectora de la universitat tarragonina i degana i vicedegana de la Facultat de Lletres.