L’Ajuntament d’Altafulla publica les matèries per al curs 2017-18 de l’Escola Municipal d’Adults

El període de preinscripció per als nous alumnes s’obrirà a partir del proper 4 de setembre, i s’allargarà fins al dia 8

D’aquesta manera, la reserva provisional de nous alumnes es podrà sol·licitar els dies 4, 5, 6, 7 i 8 de setembre de forma presencial en horari d’oficina, de dilluns a divendres de 10 a 14h; per via telefònica al 977 65 10 85 en el mateix horari; o enviant un correu electrònic a escolaadults@altafulla.altanet.org.

Les persones interessades han d’indicar nom i cognoms, DNI, matèria, lloc d’empadronament, si treballen a l’Escola d’Adults o si tenen parella o fills que hi treballin; si treballen a l’Ajuntament o treballen en algun dels centres d’ensenyament del municipi, o si estan en situació d’atur laboral, que caldrà que ho acreditin amb un justificant.

Les proves de nivell per a les assignatures d’Anglès, Conversa en anglès, Italià, Conversa en Italià, Alemany, Conversa en Alemany, Xinès, Francès i Conversa en Francès es duran a terme els dies 12, 13 i 14 de setembre, i el llistat d’admesos es publicarà el dia 21.

Les matrícules es podran formalitzar a partir del 22 de setembre. La matrícula a l’Escola d’Adults Aldara, situada al carrer Boga, 4, de Baix a Mar, es durà a terme els dies 25, 26, 27 i 28 de setembre, de 9 a 14h; i el mateix dia 26, també es podrà atendre a la tarda, de 16 a 19h. Mitjançant el correu electrònic, s’haurà de tramitar els dies 25, 26 i 27 de setembre.

Es farà un únic pagament per matèria i curs, a excepció dels casos de persones en atur o jubilades i famílies nombroses o monoparentals, que podran fer el pagament en dos terminis. També es permetrà el pagament fraccionat a aquelles persones que s’inscriguin a cursos que s’allarguin d’octubre a maig.

Tota la informació de les assignatures que s’impartiran estan disponibles al web de l’Ajuntament d’Altafulla, a l’apartat d’Educació.