L’ajuntament de Cambrils instal·la 17 cabines sanitàries de fusta a les platges

També s’ha millorat la platja de gossos de la Riera d’Alforja. La ludoteca del Cavet obrirà el dia 1 de juliol i oferirà cinc hores diàries de jocs, tallers i activitats per nens i nenes de 4 a 10 anys.

L’Ajuntament de Cambrils ha millorat els serveis de les platges per la nova temporada. Una de les novetats d’enguany són les 17 cabines sanitàries de fusta que s’han instal·lat a totes les platges.

Concretament, el dia 1 de juny van entrar en servei els 6 mòduls de wc per a persones amb mobilitat reduïda a les quatre platges amb centre de coordinació (Prat d’en Forès-Regueral, Cavet, Vilafortuny i La Llosa El Dorado) i el 15 de juny s’hi van afegir 11 mòduls estàndards a totes les platges.

També com a novetat, la cabina sanitària de l’Ardiaca estarà operativa durant tot l’any. La resta de sanitaris tancaran el 30 de setembre.

Dutxa i delimitació de la zona de terra i aigua a la platja de gossos

D’altra banda, s’han portat a terme actuacions a la platja de gossos que es va posar en marxa l’estiu passat a la desembocadura de la Riera d’Alforja. Aquest tram habilitat per a gossos, situat entre el pont de la riera i el Passeig La Salle, s’ha delimitat millor amb l’abalisament de la zona de bany i una tanca de fusta a la sorra, que substitueix les estaques amb cordes que hi havia l’any passat.

A més, s’hi ha instal·lat una dutxa per gossos i una altra per persones, i en els propers dies es canviaran els panells informatius perquè siguin més clars i visibles.

Ludoteca

El servei de ludoteca ubicat a la Platja del Cavet obrirà del dia 1 de juliol i al 31 d’agost i oferirà cinc hores diàries de tallers, jocs i activitats per a nens i nenes de 4 a 10 anys.  L’horari del servei serà de 10.30h a 13.30 hores i de 17 a 19 hores i hi podrà haver un màxim de 15 infants d’edats simultàniament.