L’ADT no pot amb el Molins (76-87)

Els tarragonins van tenir opcions fins gairebé el final

Redacció.- Derrota de l’ADT contra el líder de Copa Catalunya, el Molins Bàsquet (76-87), en un partit en què els tarragonins van tenir opcions fins gairebé el final. La diferència classificatòria entre ambdòs equips no es va notar sobre el parquet del Casal Riu Clar i els barcelonins van haver de tirar dels seus millors homes, Félix López (23 punts) i Pedreny (sis triples), per batre un combatiu ADT. Cinc minuts desendollats abans del descans i petits detalls en el tram final van condemnar els de Jona Quina a la dotzena derrota de la temporada.

La igualtat va ser la tònica del primer quart, amb intercanvi de cops entre ambdós equips i un resultat de 20-20 al final del mateix. En l’inici del segon assalt, l’ADT va jugar els seus millors minuts de la tarda, trencant el rival i aconseguint un petit marge de tres punts (29-26). Els de Torreforta van entrar en bloqueig abans del descans i el Molins va aprofitar-ho per colpejar el rival amb un parcial de 3-14 i marxar al vestidor amb vuit punts de diferència (32-40).

En la represa, el líder va continuar percutint la cistella local i va ampliar distàncies fins als catorze punts (38-52). La reacció de l’ADT va tallar la via d’aigua i va retallar el marcador, deixant la diferència en vuit punts al final del tercer període (53-61). En els tres primers minuts del darrer assalt, els de Ponent van anivellar les coses amb un parcial de 10-3 de sortida (63-64), gràcies a Tucker, Orosco i Huertas. Dos triples seguits de Pedreny van tornar a obrir escletxa, tot i que l’ADT va tornar a ficar-se en el partit i va posar-se a tres punts a tres minuts del final (68-71). En els moments decisius, dos triples visitants i els tirs lliures van convertir en inútils els intents de remuntada local.