L’actor David Verdaguer ofereix aquest dijous el taller ‘Humor i teatre, amb sentit comú’ a l’Espai Jove Kesse

L’actor de teatre i cinema, David Verdaguer, realitza aquest dijous 27 de juliol a l’Espai Jove Kesse el taller Humor i teatre, amb sentit comú

De 17 a 19 h tindrà lloc el taller i a partir de les 19.30 h es podrà conversar amb l’actor. El taller i xerrada son gratuïts i tenen aforament limitat.

Verdaguer, guanyador d’un premi Gaudí, nominat als Goya i amb àmplia experiència al teatre i la televisió, convidarà el públic assistent a participar en un laboratori teatral basat en l’art d’explicar històries còmiques amb poques paraules. Al final del taller es preveu una breu xerrada per tal de conèixer més a fons la trajectòria de l’artista i els projectes en els quals està implicat.

Biografia de David Verdaguer

Va començar a treballar a TV3 quan encara no havia complert vint anys amb petits papers en sèries com El cor de la ciutat (2002-2003), Plats bruts (2001) i Ventdelplà (2005). El 2006 s’incorpora com a reporter de l’espai d’humor Alguna pregunta més?. El 2008 va aconseguir el seu primer paper regular a la sèrie Zoo, on interpreta a Santi durant l’única temporada que la sèrie va estar en emissió. També ha participat en la sitcom de canal 33 Pop Ràpid, al costat de Miki Esparbé i Alain Hernández entre altres. Ha participat en les dues temporades de la sèrie Coses Grans creada per Roger Coma. L’any 2014 va protagonitzar al costat de Natalia Tena l’òpera prima del director català Carles Marquès-Marcet 10.000 km. El seu treball va ser altament reconegut per la crítica. La seva interpretació el va portar a guanyar un Premi Gaudí a millor actor protagonista, a més d’aconseguir una nominació com a millor actor revelació en els Premis Goya i com a millor actor protagonista en els Premis Feroz.

El 2016 s’incorpora al repartiment de Nit i dia, thriller realista de TV3 que protagonitza Clara Segura. Verdaguer interpreta Pol Ambrós, un forense que treballa amb a l’Institut de medicina legal de Catalunya. La segona temporada s’ha estrenat en horari de prime time. Aquest any ha estrenat la pel·lícula No culpis al karma del que et passa per gilipolles, adaptació de la novel·la homònima de Laura Norton al costat de Verónica Echegui i Álex García. També participa com a actor de repartiment en la cinta 100 metres, dirigida per Marcel Barrena i protagonizada per Alexandra Jiménez i Dani Rovira. Aquest estiu ha estrenat la cinta independent Estiu 1993, primer llargmetratge de la directora Carla Simón. Verdaguer protagonitza la pel·lícula al costat de Bruna Cusí i la petita Laia Artigas. El film ha estat presentat en importants festivals de cinema com la Berlinale i el Festival de Màlaga, i ha aconseguit en les dues cites una gran acceptació per part de públic i crítica.

Estiu Jove

La xerrada de David Verdaguer s’emmarca en el cicle Estiu Tarragonajove, que del 30 de juny al 16 de setembre ofereix 100 propostes i opcions formatives, lúdiques i culturals. En total els joves de 12 a 35 anys disposaran de més de 2.000 places a les activitats formatives.

Les activitats es realitzaran a l’Espai Jove Kesse i a l’Espai Jove La Palmera, però també n’hi haurà a d’altres espais de la ciutat com el Parc del Francolí, la platja Llarga, els Jardins del Camp de Mart, La Torre Forta, al Pont del Diable i al mercat de Bonavista, entre molts altres.

La programació d’aquest estiu s’ha elaborat a partir de les més de 60 propostes rebudes, la major part provinents de grups de joves, col·lectius i entitats. S’han treballat amb els seus promotors i promotores i sumant les propostes de cursos, activitats, tallers i espectacles al Kesse, a La Palmera i altres espais joves de la ciutat, 8 de cada 10 s’han inclòs. Bona part de les que no han entrat en aquesta edició, ja s’estan preprogramant per a la temporada de tardor.