La rectora Maria José Figueras prendrà possessió del càrrec el dilluns 11 de juny

La rectora de la URV; María José Figueras. CEDIDA

La rectora de la Universitat Rovira i Virgili, escollida en les eleccions del dia 15 de maig, ho farà juntament amb la secretària general Laura Román

URV Activa.- La rectora Maria José Figueras, juntament amb la secretària general i responsable d’Igualtat, Laura Román, prendran possessió dels seus càrrecs el dilluns 11 de juny a les 9 h. a la sala de juntes del Rectorat. Maria José Figueras prendrà possessió del càrrec de la mà del fins ara rector, Josep Anton Ferré, i del fins ara secretari general, Esteve Bosch. La nova secretària general, Laura Román, ho farà de la mà de la nova rectora i d’Esteve Bosch, a qui substitueix en el càrrec. A l’acte estarà present Joan Pedrerol, president del Consell Social de la URV.

El Consell Executiu de la Generalitat va aprovar ahir dijous 7 de juny el nomenament de la nova rectora de la URV, i avui ha sortit publicat al DOGC.

El dimarts 12 de juny prendrà possessió de les noves responsabilitats la resta de l’equip de govern, en un acte que tindrà lloc també a les 9 h. a la sala de juntes del Rectorat. Són: Ercilia García, vicerectora de Personal (PDI/PAS), Domènec Puig, vicerector de Programació Acadèmica i Docència; Francesc Díaz, vicerector de Recerca i Planificació Científica, Francesc Medina, vicerector d’Innovació i Transferència del Coneixement; Maria Bonet, vicerectora d’Estudiants i Ocupabilitat, John Style, vicerector d’Internacionalització; Cori Camps, vicerectora de Relacions Institucionals, Cultura i Compromís Social; Josep Ribalta, director de l’Escola de Doctorat, i Jordi Sardà, vicerector d’Economia i director del campus Terres de l’Ebre.