La propera setmana es donarà el tret de sortida a la primera Lliga d’Empreses de Pàdel al Golf Costa Daurada

Una iniciativa única a les comarques de Tarragona

El Golf Costa Daurada encetarà aquest mes d’abril, concretament el proper dilluns 4, la primera Lliga d’Empreses de Pàdel, una proposta competitiva que arriba en col·laboració amb Treic Events i que, de moment, ja ha assolit una inscripció superior al centenar de padelers i padeleres, que no es volen perdre aquesta nova experiència ni l’oportunitat de defensar els colors de la seva empresa. 

Tal i com explica Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i del DiR Golf Costa Daurada, “aquesta nova Lliga, que es disputarà als matins de dilluns a divendres, té per objectiu fomentar la cohesió interna de les empreses, el treball en equip i la pràctica esportiva  al voltant del pàdel”. 

La competició es disputarà per equips (tres partits en cada eliminatòria), dels mesos d’abril a juliol de 2022. 

Entre els atractius que rebran els equips inscrits, només s’admeten empreses, cal destacar l’equipació Joma exclusiva d’aquesta Lliga per a tots els participants, així com beguda i pilotes. 

Val a dir que el format de competició serà de quadre lligueta de tots contra tots, fase final i, posteriorment, els millors classificats de cada grup faran un quadre de semis i final.