La marca Munich obre les seves portes a Parc Central

La firma barcelonina de calçat fashion i esportiu Munich ha aterrat trepitjant fort, ha obert la seva única boutique a la província de Tarragona i està a Parc Central!

La nova tenda ofereix una àmplia selecció de la línia d’esport, moda i accessoris per a dona, home i nens. Vine a descobrir-la, la trobaràs a la planta 1, el seu disseny impol·lut et submergeix en un espai completament blanc ple de lluentors i centelleigs lluminosos fluorescents sobre els quals suren les Munich. L’experiència no et deixarà indiferent! 😉

Fins a finals de mes, la tenda de Munich de Parc Central ofereix un descompte exclusiu del 20% en tota la seva col·lecció. A més, de diversos sorteigs que podràs trobar a les nostres xarxes socials, així que no perdis de vista la nostra pàgina de Facebook, perfil d’Instagram i APP de Parc Central. I això no és tot, divendres que ve 29 de juny, realitzarà una festa per celebrar l’obertura amb un gran sorteig i moltes sorpreses més. Apunta’t la data en l’agenda i no t’ho perdis!