La Diputació convoca els Premis Emprèn 2021

Es tracta d’una oportunitat per fer realitat projectes emprenedors nascuts a la demarcació

El termini per a optar a la 9a edició del certamen ha començat aquest dijous i finalitza el 20 d’agost de 2021

La Diputació de Tarragona convoca una nova edició dels Premis Emprèn, que impulsen anualment projectes empresarials nascuts al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès amb l’objectiu de contribuir a l’aparició de noves iniciatives i generació d’ocupació de qualitat. Les sol·licituds per optar als Premis Emprèn 2021, que tenen una dotació total de 35.000 euros, es poden presentar des d’aquest dijous, 22 de juliol, i fins al dia 20 d’agost.

Els Premis Emprèn estan adreçats a les persones emprenedores que vulguin posar en marxa un projecte empresarial o que l’hagin iniciat a partir de l’1 de juliol de 2018. Els concurs està limitat als projectes que tinguin seu social a la demarcació de Tarragona o que s’hagin de desenvolupar en aquest àmbit territorial.

Els Premis Emprèn 2021 tindran en compte l’esforç d’adaptació al context derivat de la pandèmia provocada per la Covid-19, un criteri de valoració que es va incorporar per primera vegada en la convocatòria anterior. Trobareu tota la informació referent als Premis Emprèn 2021 a www.dipta.cat/empren/premi.

El certamen premiarà amb 4.000 euros el guanyador de cadascuna de les 5 categories del certamen: turisme, cultura i experiències; salut i esport; tecnologia i innovació; eficiència energètica, i sostenibilitat i economia social. A més, el jurat podrà atorgar fins a 15 reconeixements a altres projectes participants, que s’enduran un premi de 1.000 euros cadascun. Tots els projectes premiats també rebran assessorament tècnic per part de la Diputació de Tarragona i/o de les seves entitats col·laboradores.

Els Premis Emprèn són un dels eixos centrals de tot un conjunt d’actuacions que des de l’Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona es duen a terme per donar suport a les iniciatives emprenedores i al creixement econòmic, social i sostenible del territori. Des de l’any 2013, el certamen ha impulsat un total de 179 projectes empresarials del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.