La campanya “Reus és Nadal” incorpora el Mercat de Nadal

El Mercat de Nadal s’instal·la a la plaça del Mercadal i compta amb la participació d’11 expositors, que s’ubiquen en casetes de fusta a l’estil dels mercats tradicionals de Nadal del Centre i Nord d’Europa.

  • El mercat s’inaugura aquest divendres 30 de novembre i romandrà obert fins el diumenge 23 de desembre en horari d’obertura continu, de 10:00 h a 21:00 h.

Els visitants del Mercat de Nadal podran trobar una extensa oferta de productes tradicionals relacionats amb les festes nadalenques: figuretes de pessebre, tions, avets i plantes de nadal, llums i guarniments per a la llar, neules i torrons, llaminadures, productes gastronòmics… També hi haurà una parada amb aviram, àpat típic de les festes de Nadal.

“Les Pompiers”, protagonistes al carrer
La companyia La Tal, amb l’espectacle “Les Pompiers”, agafarà el relleu dels espectacles de carrer itinerants previstos per a la campanya nadalenca aquest dissabte 1 de desembre, a partir de les 19:00 h. Dos divertits bombers reguen el públic amb un enorme raig de confeti. La música, en especial enguany que es commemora Reus Ciutat de la Música 2018, juga de nexe amb la gent i fa ballar al seu trepidant ritme.

Durant tot el cap de setmana s’han previst activitats diverses, entre les quals destaquen un taller al Mercat Central de cuina amb Marta Jubert, que proposa un menú per sorprendre durant les festes, i que es farà aquest divendres a les 17:30 h, i un altre taller al Mercat del Carrilet, sobre Aperitius de Nadal saludables, impartit per Con eSe de Salud, i que es farà aquest dissabte a les 11:00 h.

Per seguir les activitats programades es poden consultar a través de l’App ReusCity.