Josep Maria Andreu, Fill Predilecte de la Ciutat de Tarragona

Carla Aguilar, Josep María Andreu, Pau Ricomà i María José López. CEDIDA

El Saló de Plens del Palau Municipal de l’Ajuntament de Tarragona, ple de gom a gom, ha acollit l’acte de lliurament del diploma de Fill Predilecte de la Ciutat de Tarragona a Josep Maria Andreu i Prats en reconeixement públic als mèrits aconseguits per la tasca desenvolupada com a President del Gimnàstic de Tarragona SAD i del Club Gimnàstic de Tarragona, així com per la seva trajectòria social lligada a la nostra ciutat

Aquest reconeixement arriba després de l’aprovació per unanimitat del ple del consistori tarragoní mesos enrere, quan la comissió promotora va impulsar aquesta acció recollint més de 1400 signatures a favor del nombrament. Nombroses entitats esportives i de caire social, entre d’altres àmbits, van sumar-se a la iniciativa per poder fer realitat aquest dia tan especial per a Josep Maria Andreu i Prats. Tarragoní, marit de Tere; pare de Tono, Ani i Jose, i avi d’Ani; president del Club Gimnàstic de Tarragona i de la SAE, i empresari.
L’Ordre de l’Acte ha passat per l’obertura de l’acte a càrrec del alcalde Pau Ricomà i Vallhonrat. Posteriorment ha estat Maria José López, tinenta d’alcalde i consellera d’Esports, la que ha desglossat la trajectòria personal i professional de Josep Maria Andreu i Prats.
Seguidament, s’ha lliurat el Diploma com a Fill Predilecte de la Ciutat de Tarragona. Josep Maria Andreu l’ha recollit de mans de l’alcalde i amb l’acompanyament de la consellera López i Carla Aguilar, primera tinenta d’alcalde.
El mateix Fill Predilecte de la Ciutat de Tarragona, Josep Maria Andreu i Prats, ha agraït aquesta menció tan especial de la ciutat amb un emotiu discurs.
Finalment, la Presidència de l’acte ha dedicat unes paraules al president grana i ha realitzat la cloenda. Un cop finalitzat, tots els assistents han volgut felicitar personalment al nou Fill Predilecte de la Ciutat de Tarragona i molts d’ells han immortalitzat l’acte amb la corresponent fotografia.