Ingressen a presó tres membres d’un grup criminal per cometre robatoris silenciosos a Cambrils i l’Ametlla de Mar

Els fets es remunten al 2015 i mesos més tard, després de ser detingut un dels membres de grup, els altres tres van fugir al seus països d’origen

ACN Tarragona .- Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres passat, 21 de juliol, dos homes de 26 i 27 anys, de nacionalitat albanesa i amb domicili desconegut, i una dona de 29 anys, de nacionalitat romanesa i amb domicili a Itàlia, com a suposats autors de tres delictes de robatori amb força a l’interior de domicili i de pertinença a grup criminal. Les detencions són resultat d’una investigació iniciada l’estiu de 2015, quan els Mossos van tenir coneixement de dos robatoris silenciosos a Cambrils i un altre a l’Ametlla de Mar, en els quals els autors van robar més de 60.000 euros en joies. Els lladres accedien en època estival als domicilis en horari nocturn, mentre les víctimes dormien i aprofitaven algun accés obert com ara finestres.

El mes de febrer de 2016, els investigadors van detenir a Barcelona un dels integrants del grup criminal, un home de 27 anys, de nacionalitat albanesa i amb domicili a l’Hospitalet del Llobregat. Alertats per la detenció del seu company, la resta d’integrants del grup criminal van fugir als seus respectius països d’origen.

A principis del mes de juliol d’enguany, els investigadors van recuperar la pista dels evadits, localitzant-los de nou a la localitat de Cambrils. Per aquest motiu es va establir un dispositiu policial per detenir-los. Divendres passat, els tres lladres van ser detinguts a Salou.

La dona i els dos homes detinguts, que acumulen vuit antecedents per delictes similars contra el patrimoni, van passar l’endemà dissabte a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus, que en va decretar el seu ingrés a presó.