Ingressat a l’UCI de la Vall d’Hebron un nen que va caure de la teulada d’una fàbrica abandonada a Vila-seca

El menor, que jugava a les instal·lacions amb dos amics més aquest dilluns al vespre, es va precipitar des d’una altura de quinze metres després que la coberta d’uralita cedís

ACN Vila-seca .- Un nen de 13 anys es troba ingressat a l’UCI pediàtrica de l’Hospital de la Vall d’Hebron en estat greu després que aquest dilluns al vespre caigués de la teulada de l’antiga fàbrica Camy-Nestlé del polígon de l’Estació de Vila-seca (Tarragonès). El menor es trobava en aquestes instal·lacions jugant amb dos amics més. Després de pujar a la teulada, l’uralita de la qual està fabricada no va aguantar el pes i va cedir, provocant la seva caiguda des d’un altura d’uns 15 metres. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a un quart i tres minuts de vuit del vespre. Tot i que inicialment va ser traslladat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, posteriorment va ser derivat a la Vall d’Hebron, on continua a l’UCI pediàtrica amb “pronòstic reservat”.
Fonts dels Mossos d’Esquadra i de l’Ajuntament de Vila-seca han apuntat que, fins el moment de l’accident, no tenien constància que menors entressin a jugar a la fàbrica abandonada de Camy-Nestlé. Les instal·lacions, on l’any 2008 es va produir un atracament mortal, es trobaven abandonades des de fa uns tres anys. A partir d’aquest moment, l’edifici havia estat objecte de diverses bretolades com el trencament de portes, que els propietaris havien reparat en un parell d’ocasions, així com l’obertura d’un petit forat al lateral de la nau.