Inaugurats el parc de les Arenes i el nou espai del Piló del Rescat a Vila-Seca

Han estat els primers actes de la Festa Major d’Estiu de Vila-seca

El passat dissabte i dins els actes Festa Major d’Estiu va tenir lloc la inauguració de dos nous espais públics al municipi de Vila-seca. Molts ciutadans van voler participar en l’estrena oficial de la nova zona del Piló del Rescat de Sant Esteve, a l’entrada mateix del parc de la Torre d’en Dolça, i del nou parc de les Arenes, a la Pineda.
L’acte del Piló del Rescat va comptar amb l’assistència de diverses autoritats de Bagà, municipi agermanat amb Vila-seca i que estava encapçalat per la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Bagà, Maria A. Viso, i també va comptar amb la participació de la colla gegantera de Bagà. Els seus gegants, Galceran II i Berenguera, van acompanyar als gegants vila-secans, Galceran i la Donzella, de la colla Geganters i Grallers de Vila-seca.
A la tarda i poc abans de la recepció d’entitats al Centre Cívic i Cultural de la Pineda, quedava inaugurat el Parc de les Arenes, un nou espai verd de prop de 9.000 m2 ubicat entre els carrers d’Alfredo Kraus, de Pau Vidal i de Montserrat Caballe. Condicionat amb una gran àrea de jocs infantils i una altra per a l’exercici físic de la gent gran, consta de 4 pistes de petanca, 1 font d’aigua potable, papereres i 8 bancs.