Ibersol, nou patrocinador principal del CBT

L’empresa hotelera será patrocinador principal els propers tres anys

CBT.- El nou patrocinador principal del CBT compta amb més de 50 anys en el sector hoteler i immobiliari, Ibersol s’ha convertit en una de les empreses referents en tota Espanya. El seu principal camp de treball es concentra en la Costa Daurada on compten amb una àmplia oferta hotelera, amb els millors serveis. A més, Ibersol també està present en altres ciutats d’Espanya i França com Màlaga, Valladolid, Mallorca, Sitges o Saint Tropez, en el cor de la Provence-Cote d’Azur. Ibersol ofereix packs turístics amb les millors experiències per gaudir de les millors vacances en qualsevol època de l’any. A més, Ibersol posa al servei dels seus clients als professionals millor capacitats.

L’acte de presentació del conveni de patrocini per als propers tres anys s’ha celebrat aquesta tarda en l’entrada del pavelló del Serrallo. A l’acte han assistit Claudio Pérez, director d’expansió d’Ibersol i diversos membres de la junta directiva i Aleix Boada, director general del CBT. També han assistit els jugadors del primer equip del club. Amb l’acord aconseguit entre Ibersol i el CB Tarragona, l’empresa hotelera i immobiliària es converteix en nou patrocinador principal del club blau. Ibersol porta molts anys col·laborant amb el projecte del CBT, però aquest any la col·laboració va un pas més enllà, i es converteixen en un dels patrocinadors principals de l’entitat. Entre altres qüestions, Ibersol facilitarà al CBT varis apartaments per poder allotjar als jugadors del club. Una col·laboració imprescindible per a l’entitat cebetista.

Claudio Pérez, director d’expansió d’Ibersol s’ha mostrat molt satisfet de l’acord aconseguit “des d’Ibersol hi ha un vincle amb el club, des de fa anys aquest vincle es va materialitzar en un patrocini, i ara tenim l’oportunitat d’ampliar l’acord i és un plaer”. L’acord no només suposa un pas al capdavant d’un dels patrocinadors habituals del club, que ara es converteix en patrocinador principal, si no que a més l’acord aconseguit serà per a les properes tres temporades, un fet que ofereix una gran estabilitat al club cebetista. “són tres temporada en què serem patrocinador principal. L’acord inclou el naming del club i la cessió d’apartaments perquè s’allotgin els jugadors” ha comentat Claudio Pérez. Finalment, el director d’expansió d’Ibersol també ha comentat les noves equipacions que lluirà el CBT, i que s’han donat a conèixer durant l’acte d’avui, “les samarretes són boniques, a més la suplent és molt original ja que el CBT mai havia vestit de rosa, està molt bé fer coses noves per enganxar a la gent”

Aleix Boada, director general del CBT, ha valorat molt positivament l’acord aconseguit amb Ibersol, “és una de les empreses amb major prestigi del sector, per a nosaltres és un honor poder comptar amb una empresa tan professional i prestigiosa com Ibersol”. A més, el director general del CBT ha donat molta importància a l’acord aconseguit “sense l’ajuda d’Ibersol ara mateix no podríem iniciar un projecte esportiu de la magnitud que volem, sens dubte que la seva col·laboració és fonamental per a nosaltres, estem molt agraïts”.