Un home amb una màscara de “Scream” atraca a l’estació de Caldes de Malavella

El lladre es va endur uns 1.100 euros en efectiu de les caixes registradores de la botiga de l’estació, després d’haver amenaçat les dues treballadores

CCMA.- Els Mossos d’Esquadra busquen un lladre que aquest dilluns va atracar la botiga de l’estació de tren de Caldes de Malavella. L’assaltant duia la cara tapada amb una màscara de la pel·lícula “Scream” i anava armat amb un ganivet de cuina de grans dimensions.

L’home va entrar a l’estació poc abans de les set de la tarda i va amenaçar les dues treballadores, que s’encarreguen tant de vendre bitllets com de portar la botiga. A una la va fer estirar bocaterrosa a terra i, mentrestant, va exigir a l’altra que li obrís les dues caixes registradores. En total es va endur uns 1.100 euros en efectiu. Després de cometre el robatori, va fugir amb una motocicleta.

Aquest és el segon atracament que té l’establiment en només tres dies. Dissabte a la nit, un altre home va trencar un dels vidres de l’aparador i, després d’amenaçar la treballadora, també va fugir amb la recaptació.