La Guàrdia Civil deté a Reus quatre persones

La Guàrdia Civil deté a Reus quatre persones d’una mateixa família per tràfic de marihuana, haixix i cocaïna

Els agents han escorcollat tres domicilis al barri Gaudí i una finca agrícola al terme municipal de la capital del Baix Camp

ACN Reus .- La Guàrdia Civil ha detingut aquest dijous quatre persones d’una mateixa família per tràfic de drogues en un operatiu a Reus. Els detinguts són una dona de 34 anys i tres homes de 18, 20 i 37 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de la capital del Baix Camp. Els agents, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana, han escorcollat quatre domicilis on es venia la droga al detall, entre aquests tres al barri Gaudí i un altre en una finca agrícola del terme municipal de Reus i han intervingut 266 plantes de marihuana, 85 grams de marihuana, 20 grams d’haixix, 10 grams de cocaïna en dosi i 800 euros en metàl·lic.
La investigació es va iniciar durant el mes de gener gràcies a la col·laboració ciutadana que va aportar informació relacionada amb determinats domicilis del barri Gaudí on es podria estar traficant amb drogues. Arran d’aquesta informació i de les investigacions dutes a terme per part de la Guàrdia Civil es va poder localitzar tant els domicilis on es practicava la venda de substàncies al detall a qualsevol hora del dia o la nit.
Sobre les sis d’aquest matí, s’ha muntat un operatiu policial un cop obtingut l’ordre d’entrada i registre del jutge, que ha permès la intervenció de 85 grams de marihuana, 20 grams d’haixix, 10 grams de cocaïna en dosi, 266 plantes de cànnabis, 800 euros en metàl·lic i eines per pesar i distribuir la droga. L’operatiu ha culminat amb la detenció de quatre persones, totes de la mateixa família, una dona de 34 anys i tres homes de 18, 20 i 37 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Reus.
Amb aquestes detencions es dóna per desarticulat aquest grup després de desmantellar els punts de venda que tenien establerts. Els detinguts juntament amb el material intervingut seran posats a la disposició del jutjat d’instrucció número 3 de Reus.