El Festival Internacional de Música enceta l’últim cap de setmana de concerts a l’Auditori Diputació

Nexus Duo actuarà dissabte i el Quartet Mèlt, amb les entrades ja exhaurides, clourà el FIM diumenge

Un dels concerts que ha tingut lloc durant aquest FIM 2017 a l’Auditori de la Diputació

El Festival Internacional de Música, organitzat per l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona, enceta l’últim cap de setmana de concerts a l’Auditori Diputació. Després de sis recitals, amb un gran èxit de públic, és el torn de Nexus Piano Duo, que actuarà dissabte a les 20h, i del Quartet Mèlt que posarà punt i final a la programació de concerts del FIM 2017. Les entrades, a un preu únic de 5 euros, es poden adquirir al mateix recinte (Pere Martell, 2, de Tarragona), tot i que pel concert de diumenge ja estan exhaurides.

Mireia Fornells Roselló i Joan Miquel Hernández Segarra són els integrants de Nexus piano Duo. Aquest formació oferirà un recital pianístic a quatre mans dissabte 8 de juliol a les 20.00 hores. L’endemà, diumenge, el Quartet Mèlt, conegut per l’espectacle Bestial, serà l’encarregat de tancar el FIM 2017 a l’Auditori Diputació a partir de les 20.00 hores. Aquest grup vocal oferirà un recull de cançons de diferents èpoques, des del renaixement fins a la música actual.

D’altra banda, el guitarrista i compositor Marco Smaili també oferirà aquest cap de setmana l’últim dels onze cursos de perfeccionament i interpretació d’instruments que han dut a terme diversos professionals aquests dies al Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona amb motiu del FIM. Un centenar d’alumnes procedents de tot l’Estat han assistit als diferents cursos sobre violí, viola, violoncel, guitarra, clarinet, flauta travessera, trompa, trombó, trompeta, tuba i cant que s’hi han realitzat.