Fermator participa en la dotzena edició del Sopar Solidari de la Fundació PortAventura

El grup Fermator va estar present i va participar de forma activa en la dotzena edició del tradicional Sopar Solidari anual de la Fundació PortAventura, celebrada al PortAventura Convention Centre. L’acte, que va reunir més de 1.100 persones, ha aconseguit un nou rècord de recaptació amb la xifra de 120.675 euros, que es destinaran a projectes pediàtrics de l’Hospital Joan XXIII i de l’Hospital Sant Joan de Reus, així com a l’ampliació de la iniciativa PortAventura Dreams Village.

“A Fermator creiem fermament en la importància de recolzar aquells que més ho necessiten, especialment els nens i les persones que s’enfronten a malalties greus”, va expressar Michel Buscail, director de Recursos Humans i RSC del grup. “Ens enorgulleix patrocinar el Sopar Solidari de la Fundació PortAventura i amb això contribuir amb el nostre granet de sorra per ajudar a millorar la vida dels que més ho necessiten”, ha afirmat.

L’Hospital Joan XXIII és el referent assistencial per a la província de Tarragona i compta amb la tecnologia sanitària més avançada, que permet diagnosticar i intervenir problemes pediàtrics de salut d’alta complexitat. Per part seva, l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus rebrà part dels fons recaptats per destinar-los a la Plataforma de Simulació mèdica per a l’Abordatge del Tractament de l’Obesitat Infantil.

A més, els fons recaptats també es continuaran destinant a ampliar les possibilitats d’acollida al PortAventura Dreams Village, que ofereix a famílies amb nens i nenes que pateixen malalties greus gaudir d’aquest entorn i del compleix de PortAventura.

Sobre Fermator

Fundada el 1977 i amb més de 1.600 empleats a nivell mundial, el Grup Fermator és el fabricant monoproducte líder mundial de portes automàtiques d’ascensor. Les portes Fermator estan instal·lades a tot el món per a ascensors de trànsit baix, mitjà i alt, així com, per a ús domèstic, oficines, aeroports, hotels i edificis públics.

Any rere any, s’han realitzat importants inversions al Grup per incrementar la capacitat de producció, millorar els estàndards de qualitat i proporcionar el més alt nivell de servei als nostres clients a més de 90 països.

Amb seu central a Espanya i 11 centres de producció a França, Itàlia, Polònia, Grècia, Índia, Xina i Brasil, el Grup Fermator dóna una resposta eficaç a les peticions de tots els països que requereixen portes automàtiques d’ascensors; aconseguint com a resultat una àmplia quota de mercat mundial. Les portes automàtiques fabricades per Fermator compleixen amb Normatives Internacionals; EN 81-20/50, ASME A17.1, GB 7588, i certificats de resistència al foc EN 81-58 i UL 10B entre molts altres.