Èxit de participación en la VIII Leaders Summit Tarragona BPW Spain

La trobada va estar organitzada per la Federació de Dones Empresàries i Emprenedores (Adee) BPW Spain

El passat cap de  setmana es va celebrar a Tarragona la 8a edició del LEADERS SUMMIT BPW SPAIN. Aquesta trobada que congrega anualment a empresàries i directives de tota Espanya va comptar enguany amb la participació de més de 60 assistents de clubs Bpw Spain i 50 assistents locals.

Tres dies d’intensa programació en els quals els assistents van destacar l’altíssim nivell de les ponències i la impecable organització de l’esdeveniment per part de l’associació de dones empresàries de Tarragona ADEE-BPW.

L’objectiu de l’organització és posar en valor el talent femení de les altes directives i professionals que ocupen alts càrrecs de responsabilitat en sectors tan importants per a l’economia no sols del nostre territori sinó de tota Espanya. Han participat clubs de Girona, Barcelona, Lleida, Valencia, Castelló, Teruel, Huesca, Saragossa, Canarias i Ceuta.

Des de ADEE-BPW Tarragona agraeixen la participació dels ponents de nivell nacional i locals, així com als patrocinadors i col·laboradors que van fer possible aquest esdeveniment.

El programa es va dividir en 3 fases:

Dijous 9: celebració de l’Assemblea anual i Leaders Summit , on es van presentar les memòries d’activitats i es els objectius de 2023, i que va tenir lloc en el Centre Tarraconense el Seminari.

Divendres 10: cicle de taules col·loqui i ponències, en el Teatret del Serrallo. Les temàtiques tractades van ser: Infraestructures, Ciberseguretat i Sostenibilitat, amb experts de tot el territori nacional amb la participació dels ports de Tarragona i Tenerife o els aeroports de Reus i Castelló.

Menjar a la Osteria de Mare de la Marina Tarraco i Visita guiada en oreneta a les instal·lacions del Port de Tarragona. Sopar al INFINITUM.

Dissabte 11: Visita guiada per la Tarraco Romana.