“Escena Altafulla” tanca l’edició 2017 amb un èxit rotund

La cultura s’ha apoderat del municipi i ha trobat la resposta d’un públic que ha omplert de gom a gom els cinc espectacles que ha organitzat la regidoria de Cultura de l’Ajuntament en col·laboració del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona

L’espectacle “Tot sol i núvol” de la Companyia Le Puant i la interpretació de Ricard Farré i Enric Cambray amb “Les dones sàvies” han posat la cirereta al pastís en aquesta segona edició del certamen.

L’organització del cicle, amb la direcció artística d’Anna Estrada, ha conclòs que han estat tres dies intensos amb molta gent, fet que consolida el festival com una cita ineludible a finals de juliol a Altafulla. La mateixa Anna estrada ha reconegut que en el darrer espectacle celebrat ahir a la vil·la romana dels Munts, van haver de posar cadires per no deixar cap membre del públic fora.

D’aquesta manera, el públic ha valorat molt positivament la programació on han destacat les actuacions de Pepa Plana, Lluís Soler i l’espectacle “Les dones sàvies”, així com també la dansa amb xanques de Maduixa Teatre, i l’espectacle de la Companyia Le Puant “Tot sol i núvol”. Amb aquest cicle, la regidoria de Cultura, que encapçala l’edil Montse Castellarnau, ha deixat ben clara l’aposta per apropar la cultura a la ciutadania, ja que aquesta programació, amb artistes de primer nivell, s’han ofert preus populars per omplir les graderies.

L’organització ja pensa en la tercera edició, on es podrien incorporar nous elements com ara conferències o tallers a càrrec dels mateixos protagonistes.