ERC retreu al govern espanyol la seva “gestió nefasta” a El Prat: “Sembla que es pensi que és un ‘cortijo de señoritos'”

Bosch respon a la CUP que no volen “excloure ningú” i reivindica les sensibilitats diverses del procés

ACN Barcelona .- El president del grup municipal d’ERC a l’ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha assegurat que aquest dilluns que el govern espanyol gestiona la vaga dels treballadors d’Eulen a l’aeroport d’El Prat de manera “nefasta”. “Sembla que es pensi que l’aeroport és un ‘cortijo de señoritos'”, ha assegurat just abans de sentir el pregó de les festes de Gràcia. “No sabem què s’ha pensat el govern espanyol. Que se’n poden vendre una part i després poden explotar la gent a canvi de sous de misèria; que quan protesten són de vacances i quan es dignen a venir el que fan és cridar la Guàrdia Civil”, ha etzibat Bosch. El dirigent dels republicans ha advertit que l’aeroport és una instal·lació “vital i seriosa” i creu que les darreres decisions agreugen la situació: “El govern espanyol fa anys que s’equivoca i s’ha equivocat més en la gestió d’aquesta vaga”, ha resolt. D’altra banda, Bosch ha respost a la CUP que no volen “excloure ningú” i ha reivindicat les sensibilitats diverses del procés.
En aquest sentit, i arran de les paraules de la diputada cupaire Anna Gabriel sobre la continuïtat de Sant Vila com a conseller en una entrevista a l’ACN, Bosch ha advertit que com més gent representi i més gent estigui implicat al procés, “millor”. “No volem excloure ningú” sinó que busquen que totes les sensibilitats empenyin per “arribar a la futura república catalana”.

Tot plegat ho ha dit des de la plaça de la Vila de Gràcia, abans del pregó per donar el tret de sortida a les festes del barri, que arriben al 200 aniversari. Els veïns “han aguantat i han demostrat convivència i alegria, que les coses es poden fer bé; […] és un exemple per a tots de civisme i de saber-se posar d’acord; les coses algun dia les farem tots així”, ha reblat el dirigent republicà a la ciutat.