ERC reclama incrementar el nombre de parcs infantils de Tarragona 

Els republicans demanen nous espais infantils al centre i a Torreforta i que s’incloguin elements d’accessibilitat

 

 

Redacció.- El grup municipal d’ERC-MES-MDC presenta al Plenari d’aquest divendres una moció per a la millora i l’ampliació de les instal·lacions infantils de la ciutat. Els republicans posen especial èmfasi en donar sortida a les necessitats del centre en matèria d’equipaments infantils i recorden que l’equip de govern es va comprometre a instal·lar parcs per la canalla a l’entorn del carrer Ixart. “És necessari dotar el centre de Tarragona d’equipaments com parcs infantils que el facin atractiu per la gent jove amb fills o amb intenció de tenir-ne. Això contribuiria a rejovenir la població i a revitalitzar la zona”, explica el portaveu d’ERC Pau Ricomà. “Fa mesos que des del PSC es van comprometre a instal·lar parcs infantils a l’entorn del carrer Ixart i encara no s’ha fet res”, lamenten els republicans, que recorden que “aquesta és una reivindicació que ve de lluny i que lidera l’Associació de Veïns de Tarragona Centre”. Un altre punt on els republicans demanen la instal·lació d’un parc és a l’entorn de la Plaça del Ball de Diables o en un emplaçament equivalent.

La moció d’ERC reivindica també la millora i ampliació de diversos parcs infantils de la ciutat, com el de la plaça Primer de Maig de Torreforta. En les accions de millora, els republicans posen especial èmfasi en la necessitat de dotar-los d’elements d’accessibilitat. “Les zones infantils han de ser accessibles per tota la canalla, també per aquells amb qualsevol tipus de discapacitat. Reclamem que cada una de les zones urbanes de la ciutat, des del centre fins als diferents barris, disposin com a mínim d’un parc infantil amb accessibilitat universal”, afirma Pau Ricomà.

Una altra de les peticions que s’inclou en el text és la de disposar de senyalització unificada en tots els parcs amb la informació i les normes d’ús.