Enxampat un home amb dues ordres d’ingrés a presó després de saltar-se un control i fugir conduint temeràriament per Tarragona

L’home circulava amb excés de velocitat i, quan els agents van intentar aturar-lo per notificar-li una sanció de trànsit, va fugir pel barri de Campclar  posant en greu risc la resta de conductors i vianants

El detingut, que amb aquesta acumula 23 detencions pels diferents cossos policials, va ingressar dissabte a presó. Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit del Camp de Tarragona van detenir aquest divendres un home de 43 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Reus, com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària i per desobediència i resistència als agents de l’autoritat. Al detingut també li constaven dues ordres judicials de detenció i ingrés a presó, ambdues per robatoris amb força, emeses pels Jutjats Penals de Reus i Tarragona.
Els fets van tenir lloc divendres al matí durant un control de velocitat  que s’havia muntat a l’autovia T-11, a l’altura del punt quilomètric 15. El radar va detectar un turisme a 134km/h en un punt on la velocitat màxima permesa és de 100 km/h. Per aquest motiu, la dotació va avisar a la patrulla encarregada de fer les notificacions per aturar el vehicle
Quan els agents, que es trobaven a la rotonda de la T-11 amb l’A-7, van veure apropar-se el turisme van observar que intentava passar desapercebut   col·locant-se darrera d’una furgoneta. Llavors, quan el conductor va veure que el mosso li ordenava que s’aturés, aquest no va fer cas i va accelerar fugint en direcció Tarragona. En aquesta maniobra, el policia va haver d’apartar-se d’un salt per no ser atropellat.
El conductor escàpol va seguir per la via fins a la rotonda d’entrada al barri de Campclar seguit per la patrulla dels mossos que, sense perdre’l de vista, havia donat l’avís a la resta de patrulles per aturar-lo.
Durant la seva fugida, el detingut va circular a gran velocitat pels carrers del barri posant en greu risc la resta d’usuaris de la via. El fugitiu va fer diverses rotondes en contra direcció, avançaments a velocitat excessiva i va travessar diversos passos de vianants sense aturar-se.
En un moment de la seva fugida, el conductor va enfilar per un carrer del barri on hi havia ressalts i, com que anava a massa velocitat, el vehicle va patir un cop a la part baixa i va començar a sortir fum. Llavors, l’home va sortir corrents.
Finalment, els agents van aconseguir interceptar-lo i detenir-lo, tot i l’actitud agressiva de l’home. Un cop identificat, els agents van comprovar que tenia pendents dues ordres judicials de detenció i ingrés a presó per robatoris amb força, una emesa pel Jutjat Penal de Reus i l’altra pel Jutjat Penal de Tarragona.
El detingut, a qui li consten 23 antecedents policials la majoria per delictes contra el patrimoni, va passar a disposició judicial dissabte i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.