Empresaris de l’Associació d’Empreses de Serveis de Tarragona visiten el Port

Quaranta empresaris de l’Associació d’Empreses de Serveis de Tarragona (AEST) van visitar les instal·lacions del Port de Tarragona.

Port Tarragona.- El van visitar per tal de potenciar la relació directa entre els seus associats i la infraestructura portuària tarragonina. Els representants de les empreses de serveis, encapçalats pel president de l’AEST Miguel Ángel Rodríguez; han conegut de primera mà els serveis i infraestructures especialitzades que el Port de Tarragona ofereix als seus clients.

El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, va rebre als empresaris en una trobada a la sala d’actes de l’edifici de l’APT, on va exposar als assistents les línies estratègiques de creixement del Port basades en impulsar la projecció internacional, la diversificació de tràfics, l’aposta per infraestructures estratègiques, la sostenibilitat i l’aposta pels creuers; així com també la visió del Port de Tarragona, què és esdevenir un hub logístic.

Per la seva banda, el director d’Infraestructures i Conservació del Port, Carles Segura, va explicar als assistents quina és l’activitat de la infraestructura portuària en l’àrea de manteniment i conservació.
Posteriorment, els empresaris van visitar in situ les instal·lacions portuàries.