Els estudiants s’han examinat avui a les PAU de les últimes matèries comunes

En el segon dia d’exàmens, els 28.909 estudiants matriculats a la fase general de les proves d’accés a la universitat (PAU) s’han examinat de les últimes matèries comunes: Història i Llengua estrangera.
La prova d’Història ha presentat dues opcions. A la primera els estudiants havien d’interpretar el text Treinta y cinco años de vida pública d’Antonio Maura. En la segona opció, els estudiants havien d’analitzar l’article primer i tercer de la Constitució de la República espanyola de 1931. En tots dos casos, els estudiants han hagut de contextualitzar històricament els documents i respondre les preguntes plantejades relatives al seu contingut.
L’anglès ha estat la llengua estrangera majoritària al segon examen, amb 28.376 estudiants (98,1%), molt per davant del francès (402), l’alemany (99) i l’italià (31). Després de la pausa per dinar, es realitzaran els exàmens de modalitat corresponents a Ciències de la terra i del medi ambient, Disseny, Matemàtiques aplicades a les ciències socials, Fonaments de les arts, Electrotècnia i Història de l’art.

Els exàmens en format PDF estan disponibles, a mesura que van finalitzant les proves, al web de Canal Universitats: http://universitats.gencat.cat/ca/pau