Els ‘celebrities’ de Masterchef baixen a l’arena de l’Amfiteatre

Masterchef ha desembarcat per tercera vegada a Tarragona. Les dues anteriors ho va fer a PortAventura ia les instal·lacions del Grup Balfegó, a l’Ametlla de Mar, i en aquesta ocasió ha estat a l’Amfiteatre romà de Tarragona, abans de desplaçar-se a Tamarit.

Durant tot el matí el monument ha estat tancat al públic per possibilitar el treball d’un equip de més de 100 persones sense comptar amb les ‘celebrities’ que participen en la prova d’eliminació. El concurs es manté en el més estricte dels secrets. Entre els participants d’aquesta edició destaquen Santiago Segura, Paz Vega, Mario Vaquerizo, Boris Izaguirre, Ona Carbonell o María Castro.

Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera, Jordi Cruz i Eva González han atès els mitjans de comunicació i s’han mostrat impressionats per la bellesa de l’Amfiteatre, així com honrats per aportar el seu granet de sorra als Jocs Mediterranis. “És una oportunitat especial per a nosaltres amb un programa que barreja la promoció de la dieta mediterrània i l’esport”, ha explicat Eva González com a portaveu de l’equip que condueix el programa, que ha qualificat d ‘ “un fenomen social”.

Tal com va anunciar la cadena, TVE ha gravat una part del programa gastonòmic en aquest emblemàtic espai de Tarragona, ja que s’emmarca en l’aposta clara de l’ens públic pels Jocs Mediterranis. La presentadora i els membres de jurat destaquen que els Jocs Mediterranis són una cita molt important, però que serà gairebé impossible que assisteixin per la seva atapeïda agenda de grabació.