El teatre Tarragona presenta les obres Humans Paradise

Paradise, que compta amb la participació d’actors de la sèrie Merlí, és una aposta clara per apropar el teatre al públic jove

  • El Teatre Tarragona ofereix dues propostes teatrals per al cap de setmana. El dissabte 1 de desembre, a les 21 h, tindrà lloc la representació d’Humans,una obra emocionant i colpidora que permetrà a l’espectador endinsar-se en la realitat d’una família de classe mitjana. 
  • Una versió d’Ernest Riera de l’obra original de Stephen Karam, dirigida per Mario Gas i amb actors com Jordi Andújar, Jordi Bosch o Lluïsa Castell.

Els protagonistes d’Humanssón tres generacions d’una família d’origen irlandès resident als Estats Units, que es reuneixen per celebrar el dia d’Acció de Gràcies. Els personatges començaran a airejar els seus secrets més ben guardats a l’inici del sopar, es barallaran a l’hora de les postres i al final del dia estaran cansats de la batalla. Les entrades tenen un preu de 27 €.

Paradisearribarà a la ciutat el diumenge 2 de desembre, a les 18 h, per apropar el teatre al públic més jove. Després de la creació de la websèrie Nico & Sunset, els actors Oriol Vila i Raquel Salvador s’han atrevit amb el seu primer projecte teatral. Una comèdia formada per tres relats independents, construïda des del drama, amb tocs esperpèntics i interpretada sempre amb compromís i honestedat.

Amb un repartiment molt jove, a Paradise destaca la participació dels actors Elisabet Casanovas, Adrian Grösser, Albert Baró, coneguts per haver interpretat alumnes d’institut a la sèrie televisiva Merlí. Les entrades tenen un preu de 18 €.

Les entrades es poden adquirir a través del web teatres.tarragona.cato a les taquilles del Teatre Tarragona. L’horari és dimecres d’11 a 13 h, dijous i divendres d’11 a 13 h i de 17 a 19 h. Pel que fa als descomptes, recordar que a partir d’aquesta temporada s’han posat en marxa el descompte jove, que suposa una reducció del 50% del preu de l’entrada per a menors de 25 anys, i el last minute teatre, que permet comprar entrades a 10 € a les taquilles durant els 30 minuts abans de comprar l’espectacle. La resta de descomptes i abonaments poden consultar-se a través d’aquest l’enllaç.