El teatre guanya pes a la temporada estable 2018/2019 del teatre Tarragona

Joan Pera, Joel Joan, Dagoll Dagom, el Mag Lari o l’OBC són alguns dels noms propis dels 29 espectacles que es podran veure d’octubre 2018 al maig 2019

Es posarà en marxa un nou sistema d’abonaments, amb la possibilitat de comprar paquets de 6 o 10 espectacles amb importants descomptes

L’augment de les representacions teatrals i la convivència de grans noms consolidats amb l’aposta per nous talents són alguns dels trets característics de la Temporada Estable 2018/2019 de teatre, música simfònica i dansa del Teatre Tarragona, presentada públicament aquest dijous.

Del 19 d’octubre al 25 de maig el Teatre Tarragona acollirà 29 espectacles, dels quals 17 de teatre, fet que suposa un important increment proporcional respecte temporades anteriors que pretén respondre a la demanda del públic.

Entre els noms propis destaca el de Joan Pera com a protagonista d’El fantasma de Canterville; la nova comèdia de Joel Joan, Escape Room; el darrer projecte de Josep Maria Flotats, Voltaire/Rousseau. La disputa; Ariadna Gil com a protagonista de Jane Eyre, André i Dorine de Kulunka Teatro; l’espectacle amb què el Mag Lari celebra els seus 25 anys de trajectòria o dues propostes de teatre musical, Maremar de Dagoll Dagom i Troia, una veritable odissea!, de Cor de Teatre.

La 6a Temporada Simfònica a Tarragona de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae permetrà gaudir d’obres de Rachmaninov, Haydn, Schubert o Carl Orff amb la participació de músics de primer nivell com el pianistaAlexander Melnikov o les violinistes Esther Yoo i Leticia Moreno, entre d’altres. Les propostes de música clàssica es completa amb el concert de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), que interpretarà peces de Takikovski i Ravel en una de les seves poques actuacions a la ciutat. L’òpera també tindrà cabuda a la programació de la mà dels Amics de l’Òpera de Sabadell i les representacions de Falstaff, de Verdi, i La Bohème, de Puccini.

Els amants de la dansa podran gaudir d’Oskara, de la companyia Kukai Dantza, un espectacle guardonat amb tres Premis Max l’any passat.

Aquesta és la primera vegada que es presenta la programació completa (fins ara es feia pública en dos blocs) fins l’estiu vinent, amb l’objectiu de millorar-ne la difusió i facilitar la planificació del públic.

Coincidint amb la nova programació es posa en marxa un nou sistema d’abonaments. Per facilitar la transició es manté, per última vegada, la possibilitat d’adquirir un abonament per a tots els espectacles. Paral·lelament, es posen en marxa dos nous abonaments per a les obres de teatre de sis i deu espectacles, que permetran gaudir d’un 20% de descompte. També es posen a la venda abonaments per als espectacles musicals, tant per a la temporada simfònica de l’OCM com a per a les representacions d’òpera. També com a novetat les persones menors de 25 anys podran adquirir entrades amb un descompte del 50% i, d’altra banda, totes les entrades disponibles per a tots els espectacles es posaran a la venda, en el sistema Last Minute, 30 minuts abans de l’inici de la funció per només deu euros. El procés d’inici de venda de les entrades començarà a principis d’octubre.

Una altra de les novetats de la temporada és que els espectadors podran adquirir el llibre amb el text de l’obra de teatre que han acabat de veure a la sortida de la representació.

La programació completa als teatres públics de la ciutat mantindrà cicles com Escena Tarragona, entre d’altres, i es donarà a conèixer a l’inici de la tardor.