El Ple sobre el POUM de Tarragona, pur ‘espectacle’

L'ex alcalde Josep Félix Ballesteros i l'actual portaveu, Sandra Ramos. CEDIDA

El grup municipal del PSC a Tarragona qualifica d’espectacle la convocatòria d’un ple monogràfic sobre el POUM de la ciutat. Creuen que aquest no pot ser modificat ni a curt ni a mitjà termini i aposten per la convocatòria del Consell Municipal d’Urbanisme.

A peu de les obres d’urbanització dels terrenys del Pla Parcial 10, on s’ha d’ubicar el futur centre comercial de l’empresa Ten Brinke, els socialistes tarragonins han lamentat que la convocatòria d’un ple monogràfic al voltant del POUM de la ciutat no servirà per establir objectius concrets.

Segons informa TAC 12, diuen que la proposta, presentada per la CUP i aprovada en el darrer plenari, només servirà per a dur a terme un debat buit de contingut, ja que creuen que en aquests moments és impossible modificar un text que en el seu moment va costar 15 anys tirar endavant. És per això que reclamen que es convoqui el Consell Municipal d’Urbanisme per a parlar de manera específica de projectes concrets.

Els socialistes han posat com a exemple de projecte urbanístic consolidat i amb una mirada de futur les obres del Pla Parcial 10, que preveuen, entre d’altres actuacions, la construcció de 400 habitatges socials i la reordenació de la zona compresa entre els barris de Camp Clar i Bonavista.