El Nàstic torna sense cap regal de Mallorca (2-0)

El Nàstic no ha pogut arrencar cap punt en la seva visita al camp del RCD Mallorca

El conjunt balear ha guanyat gràcies a dos gols, un en cada part, que els granes no han pogut igualar. L’equip d’Enrique Martín es manté amb 13 punts a la classificació i no tornarà a jugar fins el 6 de gener, quan rebrà al Nou Estadi el Córdoba CF.

La primera part del partit no ha tingut un dominador clar i en els primers minuts ha destacat la feina defensiva dels dos equips per damunt de l’ofensiva, ja que ni RCD Mallorca ni Nàstic han tingut ocasions clares de perill. L’acció més clara del Nàstic ha estat una rematada acrobàtica de Manu Barreiro en el minut 27 que ha marxat a la dreta de la porteria del conjunt balear. Quatre minuts després el RCD Mallorca ha fet l’1 a 0 amb un xut potent d’Estupiñán. Al tram final de la primera meitat el Nàstic ha pogut empatar però una rematada de Luis Suárez l’ha tret la defensa mallorquina a còrner.

Els segons 45 minuts han tingut un dibuix similar a la primera part, tot i que s’ha vist alguna ocasió de gol més que Reina i Bernabé han resolt sense massa dificultats. A la recta final del partit, en el minut 83, Stoichkov ha fet el definitiu 2-0 amb una acció individual dins l’àrea.

La plantilla del Nàstic marxa de vacances de Nadal i no tornarà a jugar fins diumenge 6 de gener, quan rebrà al Nou Estadi al Còrdoba CF en partit corresponent a la jornada 20 de LaLiga 1!2|3.

Alineacions
RCD Mallorca: M. Reina, Xisco Campos, Pedraza, Aridai (Stoichkov, 70′), Salva Sevilla (Baba, 88′), A. De Groot (Abdon, 80′), Lago Junior, Dani Rodríguez, Gámez, Valjent, Estupiñán.
Nàstic: Bernabé, Fali, Javi Márquez, M. Barreiro, Manu (Uche, 60′), Imanol G., Abraham, Djetei, L. Suárez (Sebas Coris, 45’+2) (Pol V., 70′), Viti, Salva.

Gols
1-0, Estupiñán (31′); 2-0, Stoichkov (83′).

Àrbitre
Jorge Figueroa Vázquez (col·legi andalús).

Targetes
Grogues a Viti (18′), Pedraza (47′) i Fali (81′).

Camp
Estadi de Son Moix. 5.988 espectadors. Partit corresponent a la jornada 19 de LaLiga 1|2|3.