El Nàstic no aconsegueix la tranquilitat

Els de Fabrizi van ser molt superiors.

El Lorca FC va derrotar per la mínima i amb justícia al Nástic (1-0) en un bon partit dels locals davant un decebedor conjunt tarragoní. La sisena victòria del Lorca aquesta temporada i la segona amb Fabri González en la banqueta, encara que va ser la més amarga al no evitar el descens matématico de l’equip lorquino a Segona B que es va produir ahir. A més, curiosament, el Nàstic ha perdut els dos partits que ha disputat aquesta campanya amb el Lorca.

Un solitari gol de Dani Ojeda va servir perquè els afeccionats no es marxessin amb un mal gust de boca, ja que el Lorca FC va sortir a disputar aquest partit sabent que ja era equip de la categoria de bronze després dels resultats que s’havien donat.

El Lorca va començar molt bé el partit, amb intensitat i arribant amb pocs tocs a l’àrea rival. Als cinc minuts va poder marcar el Lorca quan Nando es va anar de Arzo i es va plantar en el primer pal, però no va definir ben quan ho tenia tot al seu favor. El Nástic, que va arribar a Lorca encara sense fer els deures, estava sent superat  en totes les facetes del joc. Maikel va disparar amb molta intenció des de la frontal de l’àrea en el minut dotze i el cuir va sortir fregant el pal. Es va arribar al descans sense gols, però amb millors sensacions per part del Lorca encara que sense fer mèrits suficients per merèixer anar per davant en el marcador.

Va començar molt bé el segon temps pels locals, ja que als dos minuts Javi Muñoz va treure una canonada des de la frontal de l’àrea que va repel·lir Dimitrievski i Ojeda, que seguia la jugada, va marcar el seu cinquè gol de la temporada. El Nástic va estrènyer, però no tènia fluïdesa a partir de la línia mitja. Al contraatac el Lorca va fer mal i en el minut cinquanta-tres, una voleja de Ojeda no va acabar en gol de miracle. Nou minuts després va ser el meta visitant el que va evitar, amb dos aturadess en la mateixa jugada, que els locals poguessin ampliar un marcador que va acabar de costat del Lorca.