El Nàstic es posiciona a la Xina

El Gimnàstic de Tarragona va estar present a la jornada New Football Economy in Blockchain Era que es va celebrar el passat divendres 29 de juny a la ciutat xinesa de Xangai.

El director general del club, Lluís Fàbregas, i el director de màrqueting, Jose Maria Andreu Solé, van presentar la Marca Nàstic davant un grup d’empresaris del país a l’auditori de l’edifici Roosevelt House. LaLiga, mitjançant el seu delegat a Xangai, va acompanyar al Gimnàstic de Tarragona en aquesta conferència.

Els dos representats del club, després de fer una explicació sobre les característiques més destacades de la ciutat de Tarragona i el territori, van repassar detalladament la història de l’entitat, la seva gestió, el Club Empresa, l’àrea de Social Media i el futbol formatiu amb la intenció de continuar el vincle amb el holding empresarial del país asiàtic.

La presència del Nàstic a la Xina va servir també per visitar a dues importants escoles de Xangai, a qui se´ls va presentar el model del club i el treball en el futbol de base.

En l’últim tram de lliga 2017-2018, el Nàstic va signar un acord de patrocini amb la companyia Influence Chain, que va permetre visualitzar la marca xinesa a la part posterior de la indumentària oficial de joc. Influence Chain és una plataforma de Social Media que utilitza la tecnologia innovadora del Blockchain per a promoure la seva presència al mercat.

Amb la participació en aquesta jornada de futbol i economia i la visita a les dues escoles de Xangai, el Gimnàstic de Tarragona continua en el desenvolupament de la implantació de la Marca Nàstic a nivell internacional.