El III Samà Slow Market ofereix quatre dies de música i esdeveniments per a tota la família

Una vintena d’establiments cambrilencs participaran en aquest mercat d’artesania que se celebrarà al jardí del Parc Samà del 4 al 7 d’agost   

Les parades es complementaran amb espectacles de música i màgia en plena natura  

La tercera edició del Samà Slow Market oferirà quatre dies de compres, música i activitats per a tota la família en plena natura. Un total de 22 establiments cambrilencs tindran paradeta en aquest mercat d’artesania que se celebrarà del 4 al 7 d’agost al jardí històric modernista del Parc Samà.  

Com a novetat, enguany l’horari de l’esdeveniment serà ininterromput de 10 del matí a 9 de la nit durant els quatre dies. Els tiquets es poden adquirir a http://www.parcsama.cat. Cal recordar que les persones empadronades a Cambrils tenen un 50% de descompte en l’entrada. 

L’esdeveniment està organitzat pel Parc Samà amb la col·laboració del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, el Patronat de Turisme i les associacions de comerciants, gràcies al conveni signat el 2020 entre el consistori i l’empresa que gestiona aquest jardí històric declarat Bé Cultural d’Interès Nacional.  

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera, ha destacat la col·laboració público-privada per aprofitar aquest espai d’oci com a recurs clau per a l’estratègia turística sostenible de Cambrils i alhora donar a conèixer la varietat i qualitat dels comerços locals en un ambient relaxat i sense estrès.  

El regidor ha explicat que la iniciativa del Samà Slow Market comparteix l’objectiu de les campanyes comercials impulsades per Promoció Econòmica de posar en valor els beneficis de comprar als establiments de proximitat i fomentar un model de consum responsable i conscient.  

Programa d’activitats: música, modernisme, contes, màgia i vermut 

L’oferta comercial es complementa amb un programa d’activitats familiars que combina natura, música, contes, modernisme i màgia, a més d’un servei de bar i restaurant.  

Del dijous al diumenge d’11 a 13:30 hores s’han programat diversos tallers infantils dinamitzats per Núria Capella a al zona del pi negre.  

El dijous 4 i el dissabte 6 a les 19 hores el mag Santos actuarà pels més petits a l’esplanada dels cedres.  

El divendres 5 a les 18h, a les 19h i ales 20h hi haurà conta-contes a càrrec de Camaleons Kids sobre la història d’aquest jardí modernista i romàntic de 14 hectàrees creat el 1881 on hi habiten més de 1.500 espècies de flora i fauna.  

El dissabte 6 a les 18h hi haurà música adreçada als nens i nenes i el diumenge a les 19h la programació acabarà amb una actuació especial de PD Patu. 

Ruta d’estiu del trenet turístic 

Durant l’estiu el trenet turístic ofereix una ruta fins al Parc Samà els divendres al matí. El trenet d’anada surt a les 10:30 des de l’Oficina de Turisme i el de tornada surt a les 13 hores des del Parc Samà. Per pujar al trenet és imprescindible la reserva prèvia a l’Oficina de Turisme (pagament amb targeta de crèdit). El preu (que inclou trenet i entrada al parc) és de 4 euros pels nens i nenes de 4 a 6 anys, 10 euros per infants i joves de 7 a 16 anys, 12 euros per persones de 17 a 64 anys i 10 euros per jubilats. L’accés és gratuït pels nens i nenes de 0 a 3 anys.