El conseller Bargalló, serà el conferenciant de l’acte de la Diada a Tarragona

El delegat del Govern, Òscar Peris, i l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, presidiran l’acte de commemoració de l’Onze de Setembre.

  • El Pati del Castell de Torredembarra serà l’escenari  de l’acte central de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya al Camp de Tarragona, que han organitzat conjuntament la Delegació del Govern i l’Ajuntament de Torredembarra.
  • La celebració tindrà lloc aquest mateix dijous 6 de setembre, a les set de la tarda.
L’acte estarà presentat per la periodista de Tarragona Ràdio, Laura Casas,  veïna de Torredembarra,  i enguany comptarà amb la participació musical de Joan Reig i Joan-Pau.  L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, serà encarregat de donar la benvinguda als assistents i,  tot seguit, el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, farà un parlament institucional. A continuació serà el  conseller d’Ensenyament,  Josep Bargalló,   l’encarregat de pronunciar la glosa de la diada.  L’acte el clourà l’actuació musical per part de Joan Reig i Joan-Pau, que interpretaran Viatge a Ítaca de Lluís Llach i el Cant dels Segadors.
La Delegació del Govern a Tarragona organitza des del 2004  la celebració  de l’Onze de Setembre. El fet d’escollir Torredembarra   per fer-hi l’acte  central d’enguany respon a la voluntat del Govern de descentralitzar la commemoració d’una data tan assenyalada i amb tanta significació per als catalans.  De fet, l’acte està obert a tota la ciutadania.