El Col·legi de l’Advocacia renova la col·laboració amb la Fundació Bonanit

La Fundació està centrada al suport a les persones sense llar

La Fundació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona, l’ICAT, ha  renovat la seva col·laboració amb la Fundació Bonanit, que des de 2006 es dedica a donar suport a les  persones sense llar a la ciutat. L’ICAT forma part del Patronat d’aquesta entitat que des de la seva creació  ha ajudat a més de 6.000 persones sense recursos proporcionant-los acolliment i menjar.  

El President de la Fundació Bonanit, Antoni Coll, ha agraït la implicació de l’ICAT i ha reconegut “en el  darrer any, i per efecte de la pandèmia, hem hagut de fer un esforç suplementari per atendre les persones  que viuen al carrer, perquè a més de les dificultats de la seva situació hi havia l’amenaça de contagiar-se de  Covid”. 

Per la seva banda, la degana de l’ICAT, Estela Martín, ha subratllat que “aportar el nostre gra de sorra per  combatre les problemàtiques de la nostra societat és una de les nostres prioritats, el Col·legi està per  defensar els col·legiats i col·legiades, però també per complir amb la seva funció social, que és un dels  compromisos de les advocades i advocats i, per tant, de la institució que els representa”.  

A més de la Fundació Bonanit, l’ICAT forma part també dels Patronats d’altres entitats solidàries com són  Onada, La Muntanyeta i Ginac. Ens els propers dies es renovaran les col·laboracions del Col·legi de  l’Advocacia de Tarragona amb les tres entitats.