El cementiri de Tarragona amplia l’horari per Tots Sants 2023

Enguany, del 23 d’octubre fins al 2 de novembre, el recinte funerari romandrà obert ininterrompudament des de les 9 h fins a les 18 h per tal de facilitar l’afluència de visitants

El cementiri de Tarragona, propietat de la Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, es prepara un any més per a la celebració de la festivitat de Tots Sants del pròxim 1 de novembre amb l’ampliació de l’horari d’obertura al públic i l’habilitació d’una segona entrada per als dies de més afluència.

Del 23 d’octubre fins al 2 de novembre, el recinte funerari romandrà obert ininterrompudament des de les 9 fins a les 18 hores. Pel que fa als accessos, del 28 d’octubre a l’1 de novembre també es podrà entrar al cem entiri per la porta del Camí del Llorito (davant del pàrquing dissuasiu) en horari de 9 h a 18 h i, el dia 2 de novembre, de 9 h a 14 h. L’objectiu d’aquesta segona entrada és facilitar l’accés a les persones amb mobilitat limitada i alhora descongestionar l’entrada principal.

Com sempre, a l’entrada principal del cementiri els visitants trobaran un codi QR per consultar i cercar la ubicació de les persones inhumades. El cementiri també posa a disposició de les persones amb mobilitat reduïda cinc cadires elèctriques.

Misses
El dia 1 de novembre a les 16 h s’oficiarà el Sant Rosari, a la capella del mateix cementiri, i el dia 2, la diada dels fidels difunts, s’oficiarà la Santa Missa a les 9 h (en català), a les 10 h (en castellà) i a les 12 h (en català).

Recital pel record
Per tercer any consecutiu i de la mà de Mémora, el dia 1 de novembre a les 12 h a la plaça central del cementiri, tindrà lloc el concert musical Recital pel record, una mostra de respecte als difunts i un acompanyament a les famílies que visitin el cementiri aquest dia.