Dos porters d’una discoteca de Salou s’enfronten a 2,5 anys de presó per agredir un home a qui negaven l’entrada

Els vigilants van propinar a l’home una empenta, un cop de puny i diverses puntades de peu, i li van proferir insults racistes

ACN Tarragona .- Dos porters d’una discoteca de Salou s’enfronten a una de dos anys i mig de presó cadascun per haver agredit un home a qui negaven l’entrada al local. Els fets es van produir el febrer del 2009, però arribaran a judici el 21 de setembre a l’Audiència de Tarragona. Segons el fiscal, els dos individus es trobaven treballant com a controladors d’accés d’una discoteca del carrer de Murillo de Salou quan, després de negar l’entrada a un home, el van començar a agredir. En concret, segons consta en l’escrit d’acusació, li van propinar una empenta que el va fer caure a terra i li van dir “ves-te’n al teu puto país, fill de puta, desgraciat, cabró”. Quan l’home es va incorporar, li van clavar un cop de puny i li van luxar un dit de la mà, fent que caigués novament a terra, on li van propinar diverses puntades fins a l’arribada dels Mossos d’Esquadra.
Com a conseqüència d’aquests fets, la víctima va patir múltiples contusions, la fractura d’ossos del nas, la dislocació d’un dit i el trencament d’una dent. Segons el fiscal, els fets constitueixen un delicte de lesions amb l’agreujant d’abús de superioritat, pel qual sol·licita una pena de dos anys i sis mesos de presó per als dos porters, que són de nacionalitat moldava i romanesa, respectivament. A més, el ministeri fiscal sol·licita que els dos vigilants indemnitzin l’home amb 1.050 dies pels 35 dies que va trigar en recuperar-se de les ferides i que li paguin els 865 euros del tractament dental a què es va haver de sotmetre.