Diumenge d’opera al Teatre Tarragona

Diumenge coneixerem ‘La rebotiga de l’òpera’ de Marcel Gorgori al Teatre Tarragona

Amb l’actuació conjunta de Barcelona Filharmonia, la Camerata Inpromptu i l’Orfeó Manresà

Redacció.- Aquest diumenge 4 de juny a les 18.30h, el periodista Marcel Gorgori, acompanyat de més de 60 músics de Barcelona Filharmonia, 3 solistes i un cor amb prop de 100 veus de Camerata Inpromptu i l’Orfeó Manresà; ompliran l’escenari del Teatre Tarragona, que anirà acompanyat de projeccions i interpretacions de les millors àries i duos operístics de la història, i que ens aproparà una mica més a aquest gènere per tants, encara desconegut.

Gorgori, amb aquest format, repeteix després de l’èxit del seu primer concert, que sota el nom Només per a uns quants? , i també amb el segell de Simfonova, ja volia fer reflexionar i donar a conèixer al gran públic sobre si l’òpera està només pensada per a un espectador molt concret i elitista o, com venia sent el seu origen, correspon a tothom a qui li agradi la música, la història i el teatre. Ara arriba amb La rebotiga de l’òpera, perquè també vol mostrar què hi ha al darrere d’aquestes grans produccions, què s’hi amaga i com s’esdevé en cada funció.

Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Metropol o a través de www.tarracoticket.cat. Els preus estan entre 29 i 32 €, amb descomptes per a majors de 65 anys (26/29€) i menors de 25 anys (15 /17 €).