Detinguts dos germans encarregats d’un punt de venda de droga a Bonavista

En el registre al domicili, els agents van intervenir estupefaents i 30.000 euros amagats en una olla de la cuina

Redacció.- Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous dos veïns de Tarragona de 55 i 57 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en la vessant del tràfic de drogues. La investigació policial va començar fa prop d’un any a partir de diverses informacions i comprovacions policials al barri de Bonavista. Els investigadors van poder ubicar un domicili a on diverses persones accedien a adquirir substàncies psicotròpiques. Els detinguts, que són germans, feien “contravigilàncies contínues” per evitar ser sorpresos per la policia. Abans de rebre els compradors, un d’ells sortia al carrer per comprovar que no hi havia policia, mentre l’altre vigilava la zona des del terrat de l’immoble. En el registre al domicili, els agents van intervenir droga i diners, entre els quals 30.000 euros amagats en una olla de la cuina
A partir de tots els indicis obtinguts durant la investigació, els mossos van sol·licitar al jutjat d’instrucció número 1 de Tarragona l’entrada i registre a l’immoble i, amb la seva autorització, es va muntar el dispositiu a primera hora de dijous amb agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), juntament amb la Unitat d’Investigació.

Els mossos van localitzar una pistola d’aire comprimit, dues bàscules de precisió, gairebé 40 grams de cocaïna distribuïts en diverses bossetes de plàstic, prop de 30 grams de haixix i uns 10 grams de marihuana. A més, els agents van intervenir 35.385 euros, dels quals 30.000 estaven amagats en una olla a la cuina.

Segons han informat els Mossos, el detingut de 55 anys té quinze antecedents per altres cossos policials, dels quals nou són per delictes contra la salut pública. Aquests dissabte, els dos arrestats van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.