Detingut un lladre acusat d’una estrebada i de tres furts en botigues de Cambrils

L’home va forcejar amb una noia i li va acabar robant la bossa de mà de l’interior del vehicle on dormia

ACN Cambrils .- La Policia Local de Cambrils i els Mossos d’Esquadra han detingut un home que està acusat de robar d’una estrebada una bossa de mà a una noia i de cometre tres furts en botigues del port de Cambrils (Baix Camp). Aquest dijous passat, l’home va obrir la porta d’un cotxe aparcat al carrer Sant Pere -on hi havia una noia dormint- i li va estirar la bossa de mà. L’home anava acompanyat d’un noi de 17 anys que encara no ha pogut ser localitzat. La víctima es va despertar i s’hi va resistir, per la qual cosa hi va haver un forcejament que va provocar lesions lleus al braç de la víctima. Finalment, els lladres es van endur la bossa i van fugir.

Agents dels Mossos d’Esquadra que es trobaven de servei a la zona van observar com els dos individus amagaven una bossa de plàstic en una paperera del carrer Vinyols i van poder interceptar un dels lladres. Els agents van comprovar que a l’interior de la bossa de plàstic hi havia la bossa sostreta a la víctima amb tots els seus efectes i el van detenir.

Tres furts en comerços

Arran d’aquests fets, la Policia Local de Cambrils ha pogut atribuir al detingut tres furts registrats en diferents comerços del municipi. El primer que van poder relacionar, gràcies a la càmeres de vigilància del mateix establiment, va ser el furt de diversos objectes per valor de 425 euros en una botiga de roba i sabates.

Posteriorment, la Policia Local va portar a terme una investigació arran de la qual va relacionar el detingut amb uns altres dos furts comesos en comerços de Cambrils. Així mateix, la policia ha dictat una ordre de detenció sobre una dona que acompanyava l’arrestat en altres ocasions.